E-kirjojen lukeminen puhelimella

Android tai iPhone puhelimen "muuttaminen" e-kirjaksi ei ole monimutkainen operaatio. Vaihtoehtoja on useampia, yksi helpoimmista on asentaa puhelimeen Elisa-kirja sovellus.

Android

Siirry Play-kauppaan puhelimesi aloitusnäytöltä ja kirjoita hakukentään elisa, jolloin hakutuloksista löytyy Elisa kirja. Napsauta Elisa kirjan päällä, pääset asennus sivulle.

Napsauta Asenna, mikäli puhelin kysyy asennukselle lupaa, hyväksy pyyntö. Mikäli puhelin pyytää maksukorttitietoja, paina Ohita, Elisa kirja on maksuton.

 

 

Asennuksen jälkeen avaa sovellus, pääset näkemään omat kirjasi. Jos sinulla ei vielä ole yhtään kirjaa, voit ostaa niitä Elisan kirjakaupasta.

Elisa kirja tukee sekä e-kirjoja että äänikirjoja, eli voit myös kuunnella kirjasi esimerkiksi lenkillä tai illalla ennen nukahtamista. Kauppaan pääset napsauttamalla sormella ostoskori-kuvaketta näytön oikeasta yläkulmasta.  

 

 

Kirjojen selailu on helppoa. Napsauta Rajaa-kuvaketta, ja valitse haluamasi kategoria. Itse olen dekkareiden ystävä, niitä oli kaupassa selailuhetkellä 1651 kpl.

Napauttamalla ruudun keskelle, voit vaihtaa lukuasetuksia, tekstin koon, taustan värin ja kirtkkauden. Itse luen paljon illalla, joten minulla on matala kirkkaus ja tausta musta, jolloin teksti on valkoista.